Post by groszartorscontting on Feb 18, 2022 9:25:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxiga: Classic Arcade Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxiga: Classic Arcade Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več kristalov hack ▞▞▞
▞▞▞ Galaxiga: Classic Arcade Game 2022 version ▞▞▞
Galaxiga: Classic Arcade Game Arcade laoi
Eden najboljših getdang strelcev tam....fer shuuurrre!!! Pravi tip iz doline lol. Oprostite, ampak ponavadi VEDNO pustimo ocene s 4 zvezdicami, saj je, ne glede na aplikacijo, VEDNO LE LIL prostora za izboljšave, tako ali drugače. Upamo, da razumete, na zdravje!! Sicer pa, ker sem resnično invalid, star 54 let, če ti dam 5 zvezdic, kot si želiš, kaj dobim, prosim? in razvijati funkcije MNOGO bolj jasno kot trenutno?!?!?
Ice Cream Inc. নৈমিত্তিক htwt
Ne bo mi dovolil več razvijati svojih ladij. Imam še 10 oglasov za ogled, da odklenem odlično sekiro, a ko gledam dodatek, ga ne šteje več. To je po tem, ko so moji oglasi osveženi.In imam 2 ladji, pripravljeni za razvoj, vendar mi ne dovoli. Prosim, popravite, sicer mi igranje igre ni smiselno.
Običajno ne pišem ocen, vendar mi je ta igra všeč, vendar je v zadnjem času postala predraga. Zakaj 500 draguljev za stopnjo 1, da se razvije? Ali je napaka in če je tako, prosim, hitro popravite ali pa bom odstranil.
Igra zaostaja, manjkajo dragulji, ki so bili kupljeni in nikoli pridobljeni, čeprav služba za stranke pravi, da sem jih prejel, plus je, da je čas lepo mineval, služba za stranke je hitro odzivna in vljudna.
Napake se morajo ustaviti, razen tega, da je igra super, vendar popravite napake
Predrago. Preveč požrešen. Rad igram igro, zato sem porabil 50 dolarjev. Zdi se, kot da ste napredovali le za 5 dolarjev. Potrebovali bodo mesece gledanja oglasov, da pridete kamor koli. Verjetno bom nehal igrati, preden bo prišlo do resničnega napredka. Zdi se, da bi zapravil 50 dolarjev samo za gledanje več oglasov. Želijo 15 na mesec za izklop oglasov. Xbox play pass je 15 na mesec. Ta igra ne ponuja nobene vrednosti.
Še naprej se zruši, oglasi niso na voljo, nivo šefa nemogoče
Kakšna sramota. To bi lahko bila neverjetna igra, potencial je tam, vendar je za zmago ZELO plačano. Igra je ZELO pohlepna tako v denarju, ki ga želijo, kot tudi v količini oglasov, ki si jih želijo ogledati. 80 oglasov za odklepanje 1 ladje. Pozabite na razvoj svojih ladij in dronov, razen če plačate denar in nato na nekaj ravneh ta ladja sploh ni več sposobna preživeti, tudi če ste plačali za njen razvoj. Torej je treba več denarja. Samo pas, razen če ste bogati in imate denar, ki ga lahko zavržete za aplikacije in celo oglase v izobilju.
Izjemno zabavno zaradi goljufij pri izrabi igralniških iger. Vsako igro sem dal iz svojih naprav ... še posebej igralniške igre. Mislim, da so vsi vohunska/zlonamerna programska oprema.
Dober smup. Brezplačna igra ni preveč vsiljiva.
Popolnoma odlična igra Res uživam v igrah stare šole Strelske igre Imajo odlične nadgradnje te igre, vendar se igra zelo dobro, res je dobro, tudi grafika je precej dobra Holly ray, kako sem priporočil to 1
lepo, zabavno za ubijanje časa ne zapravi pravega denarja. Všeč mi je. poskusite, če vas zanimajo igre v slogu galiga..
Všeč mi je ta igra in ni prevara, če želite kupiti karkoli, morate samo gledati veliko oglasov (s katerimi se strinjam), dokler nisem prisiljen kupovati stvari, da bi dosegel raven, v redu sem. Odličen ubijalec časa in veliko zabave
Dodatki so predolgi. Vse sem pripravljen, da jih imam ali pa jih ne želim. Dodajanje naj traja le 15 sekund ali pa ga preskočite.
Všeč mi je igra, vendar traja malo predolgo, da se razvija
Tukaj je tisto, čemur bi rekel, dobra, dobro zgrajena igra, zabava, ki ni preveč težka. Ladje imajo kul dizajn in učinki streljanja so edinstveni za ladje, kar vodi do nove zabavne izkušnje z vsako ladjo. Obstaja tudi sistem za nadgradnjo ladij z droni in drugimi predmeti. Preko vseh zabavnih in zanimivih funkcij, da ubijete nekaj časa.
Za nadgradnjo ladij je potrebno porabiti veliko denarja, samo da bi prešli.
Moč ladij je šibkejša, kot sem pričakoval. Moral bi biti sposoben ubiti sovražnika z enim ali dvema zadetkoma. Zelo noro postane, ko moraš nekaj ubiti z izjemno količino zadetkov določenega sovražnika. Spoznal sem, da nekateri šefi in druge ladje višje ravni potrebujejo več, da jih ubijejo, vendar bi morale ladje nižje ravni umreti z enim ali dvema zadetkoma. Ne naredi več posnetkov, ne da bi umrl. Iskreno povedano je zelo frustrirajuće, vendar mi je igra všeč. Zdi se, da je veliko zapravljenega streljanja.
Ne ubijejo te z oglasi. Dovolijo vam, da igrate igro in vam dajejo spodbude, če gledate oglase, kar je zame velika spodbuda, da jih dejansko gledam. Malo pretirano, vendar me spodbudi, da igram več igre!
Dala bi mu več zvezdic, vendar me oglasi ubijajo
V svojem začetnem pregledu sem precej navedel, da nas je ta igra bolj ali manj vabila s kliki tako, da je čakala, da dosežemo določeno raven, preden nas je po vsaki stopnji bombardirala z oglasi, a kot lahko vidite po njihovem odgovoru na moj začetni pregled, so ne preveč svetla, ker sem mislila, da je moja ocena izrezana in suha, do točke in dovolj enostavna za razumevanje, da bi jo lahko razumel 5 letnik, vendar mislim, da sem se motil. Odstranitev in bi jim dal -5 samo zaradi njihovih oglasov in pomanjkanja razuma.
Zabavno, a veliko nakupov v igrah
Večina funkcij v igri je bodisi vezana na premium valuto iger ali na oglase, vendar so oglasi vedno priročno nedostopni in ne zapravljam denarja samo za preprost napredek. Na srečo sem shranil svoj pregled, saj se je razvijalcem zdelo smešno, če bi ga izbrisali. Tudi če pogledamo podobne igre, se zdi, da onesoft črpa te povprečne vesoljske strelce na ducat s podobnimi plačljivimi zidovi. Igralci pozor!
Pravzaprav sem navdušen. Ne morem verjeti, da ste več kot štirikrat povečali stroške in diamante, da bi razvili ladjo z zadnjo posodobitvijo. Vsi ste požrešni. Niti ni bilo mogoče zamenjati, ker ste ga zaklenili z zaslonom za prisilno nadgradnjo. Prosim brez vnaprejšnjega odgovora o obisku Facebooka z mojo težavo.
Današnja posodobitev cen je smešna! Vse je 6-krat dražje kot prej! Nima smisla več igrati te igre. Sploh ni zabavno. In plačajte izključno za zmago. Uredi: vaši predlogi odgovorov sploh ne pomagajo in to lahko vidijo vsi. Prav tako močno sumim, da kupujete ugodne ocene, saj je večina nedavnih ocen kot moja - slaba, saj plačate za zmago v igri.
Igra je OK do približno 40. stopnje. Po tem se mi zdi, da je nenadoma postalo veliko težje in zelo zapleteno napredovati brez plačila.
V vsem času, ko sem igral to igro, od otroka, je to prva igra, ki sem jo igral, da nisem umrl na prvem zaslonu. VEDNO umrem na začetku. Obožujem to igro. Morda ne razumem vseh stvari, ki jih piše, na primer, kaj pomeni vsak kvadratek, ko si v delu z dodatki in poskušaš videti, kaj ti je na voljo, ampak izberem najpreprostejšo stvar, ki jo razumem, in tako igram naprej. Hvala fantje za ves vaš trud!
Igra je bila nekaj časa dobra, potem pa so se pojavile težave (brez interneta). Poskušal sem znova namestiti, vendar je bil ves moj napredek izginil in ni več vozlišča za nove ladje ali orožje. Tako so zdaj igre v bistvu pokvarjene. Dobro opravljeno.
Všeč mi je bila igra, ki je bila izjemno zabavna, hkrati pa sem lahko razmišljal s strahom pred izgubo, zelo zanimiva in zelo intenzivna, grafika je odlična in glasba tudi.
Tako se je zaradi božične posodobitve igra že plačana za zmago poslabšala. Izdate nove ladje, nadgradnje itd., zaradi česar je še težje dobiti želene dele, kot to storite naključno. In mi boste odgovorili enako kot ostale in poročali o težavah. Ali ne morete prebrati teh pregledov? Zakaj se morajo uporabniki ponavljati na drugih družbenih omrežjih. Odgovori so preprosti - rešite ga, grabežljivci denarja
Nič hudega, jaz sem na 40. stopnji in še vedno na lahki ravni in nekateri BOSS-ovi boji se nikoli ne končajo, nekatere se zdijo skoraj nemogoče prebiti.
Igra te iztrga, ti niti ne da tistega, za kar si plačal. Ta igra je popolna zloraba, tudi če vam rečejo, da bodo nekaj popravili ali zazidali v nekaj, česar nikoli ne boste v celoti dobili nazaj, kar ste izgubili ali plačali.Tudi ko pravijo, da bodo preučili vprašanje. Zadeva se nikoli ne spremeni, če ne porabite veliko denarja, v tej igri ne boste uživali!
Kakšna škoda, da ima odličen koncept igre v retro slogu PREVEČ TEŽAV, zaradi česar je komaj mogoče igrati. Če naštejem nekaj nedavno dodanih napak: ko zmagam v igri za več igralcev, večino časa bitka poteka brez sovražnikov, dokler ne zapustim na silo in potem brez nagrade. Ko kupim predmet, kupi napačen artikel itd. Odstranitev tega smeti.
Galaxiga: Arcade 80s clássico Arcade fmh
Zabavna igra. Smešno se mi zdi, da mi piše, da nimam internetne povezave, razen če poskušam nekaj kupiti. Prav tako sem razočaran, da je edini način, da rešim svojo igro, prek Facebooka.
Dober ubijalec časa, vendar razočaranje, da je za ubijanje potreben le en zadetek, vendar je za ubijanje sovražnikov potrebno veliko več.
Galaxiga: Arcade 80s clássico Arcade hlak
res je dobro. Moja največja in edina resnična težava je energijski naboj. Zmanjkalo mi je energije in sem jo pustil, da si povrne energijo za solidnih 12 ur, in ko sem jo odprl nazaj, sem bil še vedno na 4 energiji, prav tam, kjer sem jo pustil, preden sem izstopil. Razen tega vprašanja je bilo zabavno. Ker pa je energijsko polnjenje pokvarjeno, bom izbrisal.
Toliko napak v tej igri in stane ogromno pravega denarja, če želite napredovati. Ne izgubljajte časa
Popolnoma mi je všeč ta igra, odlična je, grafika je neverjetno navdušenje, adrenalin od poskusa dokončanja ravni in barve, vau, potem pa je kul tudi zato, ker je to igra, ki sem jo igral na Atari.... zato mi daje toliko spomini. To igro morate naložiti zdaj.
Potrebuje približno 1000 zadetkov, da karkoli uničiš, zato si upam reči, da je dolgočasno in frustrirajuće. Škoda, imel je potencial za dobro igro.
To lahko preživite dan ali dva, dokler ne udarite v zid in ne morete napredovati, ne da bi porabili veliko denarja, da bi šli kamor koli. Prav tako je, kot da 50 % gleda oglase
Pravkar sem igral brezplačno preskusno različico in mislim, da je zelo kul. Če lahko igram brezplačno brez podatkov o kreditni kartici, potem bom in moje mnenje bi se lahko spremenilo. Vaba zagotovo deluje, igra bi lahko bila zanič!
Galaxiga: Classic Arcade Game Arcade dli